Roční horoskop Střelec 2024: přichází k vám rok naplnění, výsledků a vnitřního uzdravení

985
Sdílejte

Ve druhé polovině roku 2024 se Střelci stávají velmi praktickými a efektivními , již vědí, jak zorganizovat svůj rozpočet a aktivity tak, aby dosahovali co největšího zisku s co nejmenším využitím zdrojů.

Střelci tak budou velmi výkonní jak finančně, tak pracovně, takže budou mít mnohem více času na svůj soukromý život, své koníčky, ale i milostné vztahy a přátele. Konec roku tak shledává Střelce mnohem vyrovnanějšími, ucelenějšími a zralejšími, protože je rok 2024 nutí projít novou etapou zrání v jejich životech.

Láska, přátelé, rodina

První čtvrtletí roku 2024 bylo obzvláště plné, jiskřivé a možná i napjaté. Střelci chtějí uspokojit všechny své potřeby a nemají v tomto období trpělivost na kompromisy. Proto chtějí dostat to, co chtějí, tady a teď.

Tato změna v postoji Střelců vytváří tlak na jejich partnera. Čím více trhlin v jejich vztahu, tím více problémů k řešení, tím větší napětí ve vztahu. Někteří Střelci se mohou ptát, zda je čas ukončit vztah, který chřadne.

Pro ty Střelce, kterým se podařilo vybudovat vyrovnaný milostný vztah a kteří své vztahové problémy vyřešili ve svém vlastním čase, se toto období může zaměřit na opětovné upevnění milostného vztahu . Najdou tak řešení, jak oživit svůj románek, prohloubit vztah s partnerem a možná i podniknout důležité kroky z hlediska partnerské budoucnosti. Tyto kroky mohou souviset se změnou bydliště, žádostí o přítelkyni nebo narozením dítěte.

Jaro a léto 2023 přináší Střelcům touhu po dobrodružství, a tak plánují všemožné krásné chvíle, které stráví se svou láskou a rodinou. Snaží se organizovat minidovolenou, přicházet s neotřelými nápady, jak strávit letní prázdniny, a experimentovat s novými věcmi ve vztahu. Je to nádherný čas, který posiluje partu a buduje nádherné vzpomínky.

Svobodní Střelci mají v tomto období největší šanci potkat svou spřízněnou duši. Proto by měli uvolnit své pocity, dělat, co chtějí, poznávat nové lidi a žít okamžikem.

Od podzimu 2024 je vztah na pozitivní a stabilní cestě, bez jakýchkoliv pozoruhodných událostí. V tomto období se těžiště vztahu přesouvá do rodinné sféry. Střelci musí převzít rodinné povinnosti, zejména s rodiči nebo blízkými příbuznými. Mohou potřebovat pomoc, a tak jim astrolog radí, aby neváhali požádat o pomoc své okolí nebo dokonce partnera.

Na konci roku budou Střelci opravdu toužit po lásce partnera, romantice a krásných chvílích, aby se ocitli v lůně své rodiny a vyléčili si své vnitřní rány.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články