Kolega a přítel seriálové Brendy řekl na rovinu : TAKOVÝ je aktuální stav Shannen Doherty v posledním stádiu rakoviny

944
Sdílejte

Bývalá hvězda Beverly Hills 90210 Shannen Doherty (52) letos v létě na svém instagramovém profilu přiznala, že se rakovina rozšířila do jejího mozku, kde byly objeveny metastázy, a že vyhlídky na vyléčení jsou v podstatě nulové. Herečka ale nikdy neztratí naději a nikdy hned tak neopustí tento svět. Její kolega a přítel Brian Austin Green (50) alias David Silver nyní prozradil její aktuální stav.

Bývalý manžel Megan Fox (37) a hvězda Beverly Hills 90210 Brian Austin Green prozradil, jak je na tom aktuálně po zdravotní stránce jeho někdejší herecká kolegyně a dobrá kamarádka Shannen Doherty.  

„Mluvíme spolu neustále. Je tak neuvěřitelně silná. Pokud existuje někdo, kdo s rakovinou dokázal opravdu bojovat, je to ona,“

 „Samozřejmě, že to není jednoduchá situace. Miluji ji až za hrob, dělá úplně všechno, co může,“ pokračoval. Shannenv minulosti kromě tradiční medicíny vyzkoušela i alternativní metody a veganskou stravu, dokonce zkoušela i extrémně drsnou dietu, při které mohla konzumovat pouze plody vypěstované v její vlastní zahradě, vyráběla si speciální zeleninové šťávy a bio zelenina tvořila většinu jídelníčku. I díky tomu se jí pravděpodobně daří pořád bojovat dál a nikdy se nevzdávat.  

Pokračování na další straně

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články