Jakub Prachař porušil vlastní zásadu, aby dal Agátě na frak?! Ukázal se s dcerkou Miou, poprvé a naposled !

239
Sdílejte

Její sledovatelé byli možná až trochu zaskočeni touto sprškou, ale mnozí jí i přitakali. Ne však ti, kdo mají rádi Jakuba. Proto jeho fotku z tribuny Slávie na důkaz, že se dcerce věnuje, kvitovali. „Poprvé na Slavii. A naposledy na mém Instagramu. Ať žije Slavie a Mia Prachařová. Góóóóól,“ komentoval Prachař fotografii, kde je se svou vysmátou dcerou. „Vy se té Mii opravdu věnujete. A máte naprostou pravdu, že děti na Instagram nepatří. Jste úžasný táta, škoda, že matka taková není,“ polichotil mu jeden z fanoušků a přidali se i další. „Je super Kubo, že máš takový názor. Škoda, že její maminka ji všude cpe,“ neodpustil si další.

​Je zjevné, že mezi fanoušky Jakuba není moc Agáta Hanychová oblíbená, o to raději mají Sáru Sandevu. I na Jakubovi je vidět, že svou novou mladou přítelkyni totálně zbožňuje. K jejich společné fotce ze stadionu Slávie připsal: „Takže moje milovaná dívka nechala romantický večer na mě. A vzala si i šál. 22 se sakam. Ať žije Slávia a Sara Sandeva.“ Jeho sledovatelé byli také nadšeni, shodli se, že z páru vyzařuje zamilovanost. „Tolik lásky na jedné fotografii,“ okomentoval to jeden nadšenec. „To je úplně jiný level než ta slečna z primitivního kmene,“ neodpustil si jiný poznámku na Prachařovu bývalku. Té se to jistě líbit nebude a vrátí jim to zase možná i s úroky.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

V oblasti Jeseníku nevydržely pod náporem vody první domy

Boží dopuštění u Luční boudy.  Valí se množství vody ve směru na Špindlerův Mlýn

Do Krkonoš dorazil sníh. U Luční boudy napadlo až 15 centimetrů

Další články