Elitní advokátka Agátě naložila a… Drsný vzkaz pro Soukupa kvůli dceři: Má na to opravdu žaludek?!

347
Sdílejte
Když Agáta Hanychová na sociálních sítích oznámila krach vztahu s Jaromírem Soukupem, tvrdila, že se rozešli jako rozumní lidé, kteří zjistili, že k sobě nepatří. Nechtěla zpočátku mluvit o důvodech rozchodu, ale po několika týdnech přiznala, že její starší děti byly nešťastné, nevycházely se Soukupem, který na ně měl křičet.
Samozřejmě, že samotný rozchod iniciovaný Agátou Soukupa urazil a takové výroky ho také docela vytočily. Agáta nebrání Soukupovi, aby se s její dcerou vídal. U soudu se Soukup snaží dostat jejich šestiletou dceru Rozárku do společné péče s tím, že by se nebránil tomu, aby byla Rozárce svěřena do výlučné péče. Mezitím může mít Soukup podle předběžného opatření Rozárku u sebe třikrát týdně a také každý druhý víkend.
Elitní česká právnička, která zastupovala několik slavných tatínků ve sporu o děti se svými partnery, nyní komentovala řešení sporu. A podala si Agátu i Soukupa. “Podívala jsem se na předběžné opatření a přečetla si, co o sobě řekli. Oba se chovají jako úplní idioti tím, že na sebe házejí špínu. Dokážu si představit, jak Soukup křičí na své děti. Ale jeho oznámení, že omezí natáčení kvůli střídavé péči o půlroční holčičku, ať už je kojená nebo ne, mi připadá úplně mimo. Znám jedinou soudkyni na Praze 5, která by měla mít žaludek to podepsat,” řekla právnička, která si nepřála být jmenována, aby ochránila svou praxi. Její identita je však nám známa.

Kam dál?

Marta Jandová si připomíná velmi smutné výročí! „Maminko, dnes je to 33 let bez tebe. Stýská se mi moc.“

Už je to třicet let od úmrtí Rudolfa Hrušínského. Vzpomínka na nezapomenutelného herce.

Alena Vránová, představitelka Pyšné princezny, předvedla na veřejnosti! Ve svých 91 letech je krásná!

Po absolvování chemoterapie prezentovala Anička Slováčková. “Kašel na kila a vlasy,” zvolala! Svůj boj předvádí s důstojností a humorem.

Další neuvěřitelné pokroky malého Martínka. Již se převaluje a komunikuje s okolím. Rodiče jsou šťastní!

Další články