Domácí okurkový salát bez konzervantů a éček s úžasnou chutí. Toto vždy připravujeme když nám zůstane hodně okurek

3115
Sdílejte

1.Okurky nakrájejte na drobné kolečka. Veškerou zbylou zeleninu nakrájejte na drobné kousky.

2.Veškerou zeleninu smíchejte v míse. Přidejte vegetu, cukr i ocet.

3.Počkejte půl hodiny, dokud všechny suroviny pustí šťávu. Směs v míse přikryjeme utěrkou.

4.Necháme odstát 24 hodin. Potom směsí naplníme sklenice a zavíčkujeme. Skladujeme v chladu.
Máme hotovo.

Přejeme Vám dobrou chuť.

Sdílejte tento recept, Vaši přátelé si ho určitě zamilují.

Kam dál?

Situace Dominiky Gottové je kritická, žebrá o peníze : Nevím, z čeho budeme žít, kňourá po pádu Tima

Petr Kramný, odsouzený za vraždu své manželky a dcery v Egypatě v roce 2013, podal stížnost k Evropskému soudu pro lidská práva. Odpykává si 28 let

Anička Slováčková prožila další těžké chvíle. Teď si užívá návrat z nemocnice : Konečně přišlo slunce…oplývá optimismem

Dnes zná jméno a tvář Víta Rakušana každý, ale s kým teď žije ? Manželka Marie kvůli svému muži obětovala na čas kariéru

S kým teď žije pohledná blondýnka Lucie Borhyová : Zasnoubená byla třikrát, nyní je jejím partnerem o 9 let mladší právník

Další články