Domácí okurkový salát bez konzervantů a éček s úžasnou chutí. Toto vždy připravujeme když nám zůstane hodně okurek

3291
Sdílejte

1.Okurky nakrájejte na drobné kolečka. Veškerou zbylou zeleninu nakrájejte na drobné kousky.

2.Veškerou zeleninu smíchejte v míse. Přidejte vegetu, cukr i ocet.

3.Počkejte půl hodiny, dokud všechny suroviny pustí šťávu. Směs v míse přikryjeme utěrkou.

4.Necháme odstát 24 hodin. Potom směsí naplníme sklenice a zavíčkujeme. Skladujeme v chladu.
Máme hotovo.

Přejeme Vám dobrou chuť.

Sdílejte tento recept, Vaši přátelé si ho určitě zamilují.

Kam dál?

Prezident Pavel vyzývá, aby Čeští vojáci byli nasazeni na Ukrajině

Polsko vyhlásilo stav nejvyšší pohotovosti. Do vzduchu musely také stíhačky

Šokující přiznání o sebevraždě Karla Heřmánka : Volal o pomoc před smrtí, tvrdí jeho blízký kamarád

Čeho je moc, toho je příliš: Přestaňte šířit nenávistné a lživé zprávy o Ukrajině a uvědomte si důsledky svého chování, udeřila Eva Pavlová

S tímhle šlápla Ulice hodně vedle: Diváci reagují na stále trapnější a citlivější rozhovor na toaletách

Další články