Děsivá pravda o Dádě Patrasové : Nemá problém s alkoholem, ale také….. Tak to je už KONEC !

79791
Sdílejte

Jako reakci na to, co se stalo, jí Felix zakázal jít na jeho oslavu narozenin, nepřišla na ni ani dcera Anička, která se po matčině nehodě měla sesypat. Felix se však rozhodl, že si náladu nedá pokazit. Ale jeho kamarád Jiří Krampol, který si podobnými problémy před časem prošel kvůli své manželce Hance, ví o tom své.

Krampol na rovinu řekl, že stejný problém, jako měla jeho nebohá manželka Hana, tedy závislost na alkoholu, má i Dáda. Hrozné ale je, že se nechce jít léčit. Přitom podle něj i Dáda, tak jako svého času jeho nebohá manželka, už trpí alkoholickou demencí. A tady už není jiné pomoci, jen léčení. Jenže to by Dáda musela chtít.

Felix Slováček se od své manželky rázně distancoval, že s ní po tomhle už nechce nic mít. Jenže každý adiktolog vám řekne, že za alkoholismem někoho je také jeho rodina. Jistě, ta kvůli alkoholikovi nejvíc trpí, ale mu i nejvíc může pomoci. A kdo ví, proč Dáda začala v minulosti pít, jestli za tím nebyly zrovna poměry v její rodině s Felixem Slováčkem a jakou oporu měla a má ve své rodině… Jiří Krampol vyjádřil přesvědčení, že pokud se Dáda nepůjde léčit, skončí to tragédií, buď někoho zabije nebo sama zemře jako jeho žena Hanka či třeba Iveta Bartošová.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

V oblasti Jeseníku nevydržely pod náporem vody první domy

Boží dopuštění u Luční boudy.  Valí se množství vody ve směru na Špindlerův Mlýn

Do Krkonoš dorazil sníh. U Luční boudy napadlo až 15 centimetrů

Další články