Čistky Ivany Gottové: Vdova škrtla Helenu Vondráčkovou z filmu Karel a…Pomsta zpěvačce !

788
Sdílejte

Svou neúčast omluvila nabitým kalendářem. „My jsme byli s Ivanou dohodnuti už loni. Potom se to odložilo, ale nový termín dali na den po mém velkém koncertu v Lucerně. A to jsem odmítla, protože jsem si netroufla zpívat tak brzy těžké písně Karla Gotta,“ ozřejmila nám Helena poté, co se začátkem týdne vrátila z Polska. „Odřekla jsem to i pro tuto nabídku. Ve městě Opole slavili výročí festivalu Sopot a mě pozvali jako jedinou mezinárodní zpěvačku a vítězku. S Marylou Rodowiczovou jsme tam byli jako dvě hlavní hvězdy. Jen před chvílí jsem přiletěla do Prahy.“

Bez vzpomínky na kamaráda Helena Vondráčková nezůstala, připomněla si ho na vlastním koncertě v Lucerně. „Pozvala jsem Bohuše Matuše, který zazpíval Oči sněhem zaváté. Následně jsme si připomněli Waldu Matušku v duetu To se nikdo nedoví. Mimochodem, před časem jsem zpívala Lady Carneval i na Slovensku v pořadu Chart Show, který byl sestaven z Karlových hitů,“ dodala.

Charlottka zastínila všechny
Tak či onak, Karlovy koncerty bez Vondráčkové určitě ztratily na atmosféře. Zarážející je, že na nich zpívalo jen torzo umělců jeho generace. Kromě Heleny chyběla kvůli velkým zdravotním problémům Hana Zagorová, kterou zastoupil manžel Štefan Margita. Nepřišla ani Marie Rottrová, Marta Kubišová, Petr Janda či Václav Neckář. Z opravdu hvězdných jmen se na pódiu objevili Michal David, Josef Zíma, Jitka Zelenková, Lucie Bílá či Bára Basiková.

Nejočekávanější účinkující byla samozřejmě Karlova dcera Charlotte Ella. Mladá slečna s lepší češtinou, než měl její slavný otec, předstoupila před publikem s hitem Zvonky šťastí. Zatímco v minulosti ho zpívala s Karlem, nyní sekundovala Dare Rolins. „Zvládla to fantasticky. Tatínek by byl na ni pyšný. Kdybych seděla v publiku, dojalo by mě to k slzám,“ vyjádřila se slovenská zpěvačka na adresu potenciální mladé konkurentky.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články