Čistky Ivany Gottové: Vdova škrtla Helenu Vondráčkovou z filmu Karel a…Pomsta zpěvačce !

787
Sdílejte

„Byli jsme opravdu velmi dobří přátelé. Byl to neskutečně zábavný člověk, který nikdy nezkazil žádnou zábavu. Ráda vzpomínám, když k nám přišel s celou rodinou na hausbót. Byl nadšen, když mohl vedle mého muže řídit loď, se kterou podnikáme výlety,“ vypráví zpěvačka. Kolikrát se s Gottem setkala u sebe v Řitce nebo u něj na Bertramce, se spočítat nedá. Byli spolu i týden před zpěvákovou smrtí. „Vybírali jsme společně záběry pro jeho velkou životopisnou knihu a i když mu už nebylo nejlepší, snažil se mít dobrou náladu.“

Kariéru i přátelství si bok po boku budovali více než padesát let, proto v životopisném filmu Karel zmínka o Vondráčkové chybí. „Přitom jsem Ivaně dala velmi vzácný dokument z festivalu Zlatý kohout v brazilském Riu de Janeiru z roku 1968. Nic z něj nakonec nepoužili. Nechtěla jsem tam být extrémně prezentována, ale aspoň zmínka tam mohla být. Alespoň fotografie. Mrzelo mě to. Opravdu mi to bylo líto. S Karlem jsem toho měla přece tolik společného. Tolik jsme spolu zažili… Já na to nikdy nezapomenu a vždycky si na něj vzpomenu jen s láskou,“ vyjádřila se zpěvačka s odstupem času.

Vzpomínala na vlastním koncertu
Vdova Ivana Gottová říká, že manželovy projekty poté, co v roce 2019 skonal, dokončuje podle jeho instrukcí. Těžko si však představit, že by z nich vyloučil celoživotní parťačku. Obrovským překvapením ostatních dnů je, že Helena se neukázala ani jako host koncertů Pocta Karlovi Gottovi.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články