Český herec zemřel v polovině natáčení : Rakovina mu „sežrala“ ramenní kloub!

30847
Sdílejte

Rudolf Deyl ml. byl obsazen i do role krále v pohádce Šíleně smutná princezna. Zemřel však uprostřed natáčení a režisér byl nucen natočit záběry znovu s jeho náhradníkem.

Jak uvádí televize Prima, po letní dovolené v roce 1967 si začal herec stěžovat na únavu a problémy s dýcháním. Podstoupil vyšetření a nález byl hrozivý. „Zjistili, že tam měl vodu. Byla až u srdce. Oni mu ji pak odsali, ale našli tam i krev. A to avizovalo něco špatného. Tak mu vzali i kostní dřeň a přišli na to, že je to rakovina,“ řekla v dokumentu Příběhy slavných vdova.

A nemoc se v hercovém těle rychle rozmáhala. „Když mu rakovina sežrala ramenní kloub, museli mu dát bandáž, aby se vůbec mohl opírat o ruku,“ prozradila Dáša Deylová, která byla u svého muže, když umíral. „Okolo půlnoci se začal utišovat a já jsem mu šeptala do ucha, že to nesmí vzdát. Odešel potichou,“ dodala. Rudolf Deyl ml. zemřel 21. listopadu 1967.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články