Britská princezna Kate má rakovinu

4195
Sdílejte

Tato zpráva přišla jako velký šok pro celou královskou rodinu i veřejnost.Vše začalo v lednu, kdy Kate podstoupila operaci břicha kvůli blíže nespecifikovanému problému. Palác tehdy nezveřejnil žádné podrobnosti, což vedlo ke spekulacím o jejím zdravotním stavu. Pochybnosti ještě zesílily po zveřejnění digitálně upravené fotografie Kate s dětmi u příležitosti Dne matek.I když byla lednová operace úspěšná, následné testy bohužel odhalily přítomnost rakovinových buněk v princezniných tkáních. Lékaři jí proto doporučili podstoupit preventivní chemoterapii, aby se předešlo dalšímu růstu a šíření nádoru. Kate je nyní v počáteční fázi této náročné léčby.Ve svém videu natočeném v zahradách Windsoru Kate popsala, že uplynulé měsíce byly pro celou rodinu neuvěřitelně těžké. Trvalo nějakou dobu, než se vzpamatovala z operace a mohlaájit chemoterapii. Hlavně ale potřebovali čas, aby vše s Williamem citlivě vysvětlili svým třem malým dětem – Georgovi, Charlotte a Louisovi.I přes závažnost situace se Kate snaží zůstat optimistická. Cítí se den ode dne silnější a věří, že se plně uzdraví. Velkou oporou jí je manžel William a láska a podpora, kterou jí projevuje veřejnost.Princezna nyní prosí o čas, klid a soukromí, aby se mohla plně soustředit na léčbu a uzdravení. Svou práci vždy milovala a těší se, až se k ní bude moci vrátit, až to její stav dovolí. Svým vzkazem chce také povzbudit všechny ostatní, kteří čelí podobné diagnóze, aby neztratili víru a naději.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články