Anička Slováčková pojmenovala příčinu návratu rakoviny! Právě toho se její rodiče báli nejvíc!

40435
Sdílejte
Zatímco v případě první rakoviny Anička také připustila, že události v její rodině mohly negativně ovlivnit psychiku, tentokrát vidí příčinu jinde. „Lékař mi řekl, že návrat rakoviny může také způsobit velký pokles imunity, jako je těžká chřipka. V okamžiku, kdy něco takového zasáhne tělo, které už rakovinu překonalo, může se stát, že buňky začnou znovu reagovat,“ shrnula Anna. S lékařem hledali odpověď na otázku „proč“.
V jejím životě skutečně nastala situace, která by mohla hrát do karet této teorii. „Covid jsem překonala, dva roky jsem byla v pohodě a loni na podzim jsem dostala takovou chřipku, že jsem si opravdu myslela, že je konec,“ svěřila se Slováčková. „Ta chřipka mě úplně zničila a měsíc jsem se z ní dostávala. A něco ve mně kvůli tomu asi buje,“ přemítá zpěvačka, která stále neztrácí naději a zdůrazňuje, že věří v lékařský pokrok. „Možná mi teď léčba zabere, takže za tři měsíce budu mít výsledky jako zdravý člověk,“ říká optimisticky a všichni věří, že tomu tak skutečně bude.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

V oblasti Jeseníku nevydržely pod náporem vody první domy

Boží dopuštění u Luční boudy.  Valí se množství vody ve směru na Špindlerův Mlýn

Do Krkonoš dorazil sníh. U Luční boudy napadlo až 15 centimetrů

Další články