Agáta přiznala selhání! No víc byla šokována urážkou přítelkyně jejího exmanžela Prachaře!

675
Sdílejte

Mnoha vztahy s muži nechvalně známá influencerka Agáta se v rozhovoru s Lelou trochu zdráhala. „Já jsem si to samozřejmě nevybrala. Považuji to za svoji největší životní prohru, že jsem to s prvním ani druhým tatínkem nevydržela. Co se dá dělat,“ přiznala si svůj podíl viny na rozpadu první i druhé rodiny. Ale snaží se s oběma muži fungovat i po rozchodu. „Střídavá péče je náročná, ale tu mám jen na Miu, Kryšpín je v mé péči a chodí k tatínkovi kdy chce, většinou jeden až dvakrát měsíčně na pár dní. Miu si předáváme podle tatínka. Než by měla být Mia s chůvou, raději to udělám podle něj,  pokračovala Agáta v vyprávění o úskalích, které souvisejí s tatínky jejích dětí, pokud jim chce dopřát jejich práva na ně.

Zejména s Jakubem Prachařem to prý není jednoduché. Má spoustu práce a také novou přítelkyni Sáru Sandevu, se kterou si už nepochybně plánuje budoucnost. Agáta se k ní nikdy nevyjadřovala, ale je jasné, že ji moc nemusí, což párkrát naznačila na Instagramu. Její malá Mia s ní přichází často do kontaktu, když je u otce. „Sáru nazývá macechou, furt se mě ptá, jestli ji mám ráda, tak říkám, že ji mám ráda, přitom je mi úplně fuk,“ vyjádřila se Agáta a dala tím jasně najevo, že žádné pozitivní emoce vůči Sáře nechová, právě naopak.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články