33 let od smrti Tomáše Holého: JEDINÉ FOTO s milovanou Luckou Bílou… Za 3 měsíce zemřel!

11859
Sdílejte

Vztah mezi Lucií Bílou a rodinou Vondráčkových však nebyl založen pouze na bytových záležitostech. Lucie spolupracovala s Jiřím Vondráčkem v hudební skupině, kde Jiří působil jako kapelník. Společně prožili dva roky plné hudby a přátelství, což Lucie Bílá považuje za jeden z krásných období svého života. Při příležitosti výročí smrti Tomáše Holého se často konají vzpomínkové akce, které si připomínají jeho talent a odkaz. Fanoušci a přátelé herce se scházejí u pomníčku nebo na zádušních mších, aby uctili jeho památku. Přestože jeho život byl ukončen tak brzy, jeho vliv na českou kulturu a paměť lidí zůstává nezměrný. Tomáš Holý, dětská hvězda, který by mohl pokračovat ve své kariéře a být možná ještě dnes uznávaným hercem, nás opustil v době, kdy jeho život teprve začínal. Jeho příběh je připomínkou toho, jak křehký a nejistý může být lidský osud. A fotka s Lucií Bílou, jediný vizuální dokument jejich společných chvil, je důkazem lásky, která mohla být, ale už nikdy nebude.

 

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články