33 let od smrti Tomáše Holého: JEDINÉ FOTO s milovanou Luckou Bílou… Za 3 měsíce zemřel!

11859
Sdílejte
Herec Tomáš Holý, jenž se do srdcí diváků nezapomenutelně zapsal jako dětský hrdina mnoha filmů, ze*řel při autonehodě ve věku pouhých jednadvaceti let. Jeho předčasný konec nezanechal jen prázdnotu ve filmovém průmyslu, ale také v srdcích jeho blízkých, včetně zpěvačky Lucie Bílé. V roce 1990, tedy před třemi měsíci před tragédií, žil Tomáš Holý ve vztahu s mladou začínající zpěvačkou Hankou Zaňákovou, kterou dnes známe pod jménem Lucie Bílá. Oba sdíleli společný byt v Praze, který jim zprostředkoval Jiří Vondráček, bratr tehdy již etablované zpěvačky Heleny Vondráčkové. Právě toto období je zaznamenáno na jediné dochované fotografii, kde jsou Tomáš Holý a Lucie Bílá zachyceni společně. Lucie Bílá, která se od té doby stala jednou z nejúspěšnějších českých zpěvaček, na tuto lásku z mládí vzpomíná s hlubokým citovým nádechem. Ačkoliv se jejich cesty po tra**cké události rozdělily, zůstává Tomáš Holý v její paměti jako symbol první velké lásky.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články