Toto kuchyňské řešení by měla znát každá hospodyňka: takto rozmrazíte mražené maso za 5 minut

185
Sdílejte

Kdo by nemiloval šťavnatý steak k večeři nebo chutné karbanátky? Výjimkou jsou snad jen vegetariáni, takže v tomto případě s nimi nemluvíme.

Mnoho z nás používá k rozmrazování masa mikrovlnnou troubu, ale profesionální kuchaři to nedoporučují, stejně jako zdravotníci: na povrchu masa se touto metodou mohou rychle množit bakterie. Také okraje masa se začnou vařit a vnitřek zůstane syrový. Pro tento účel je mnohem vhodnější trik, který vám doporučíme!

Chcete-li rozmrazit kus masa, postupujte takto:

Kam dál?

Marta Jandová si připomíná velmi smutné výročí! „Maminko, dnes je to 33 let bez tebe. Stýská se mi moc.“

Už je to třicet let od úmrtí Rudolfa Hrušínského. Vzpomínka na nezapomenutelného herce.

Alena Vránová, představitelka Pyšné princezny, předvedla na veřejnosti! Ve svých 91 letech je krásná!

Po absolvování chemoterapie prezentovala Anička Slováčková. “Kašel na kila a vlasy,” zvolala! Svůj boj předvádí s důstojností a humorem.

Další neuvěřitelné pokroky malého Martínka. Již se převaluje a komunikuje s okolím. Rodiče jsou šťastní!

Další články