Horoskop pro rok 2023: Co vám přinese rok 2023? Jaký bude váš nejlepší měsíc?

1777
Sdílejte

Každý nový začátek je nejistý. Strach z neznámého je přirozenou lidskou reakcí. Není proto hříchem být zvědavý, co si pro nás přichystá rok, který se rychle blíží. Jedna věc je jistá: podle hvězd slibuje rok 2023 být nezapomenutelný. Zjistěte tedy, který měsíc bude tím, ve kterém opravdu zazáříte, a nasbírejte energii už nyní, abyste ji využili na maximum!

Rok 2023 bude pro většinu znamení zvěrokruhu rokem plným nadějí, snů, krásných změn a úžasných zážitků. Nechme za sebou vše, co jsme zažili v minulých letech, abychom mohli začít znovu, s důvěrou ve vlastní síly a statečnější než kdy předtím. Jsme připraveni si opravdu užít vše, co nám osud přichystal, a zároveň se dívat dopředu na světlejší budoucnost než kdy předtím. Řekněte nám tedy své znamení zvěrokruhu a my vám řekneme, jaký bude váš nejšťastnější měsíc.

Horoskop Beran 2023
V roce 2023 vás Vesmír naučí, jak se vzdát minulosti, abyste se mohli dívat do budoucnosti s klidným srdcem a radostí. Toto uvolnění bude mít pocit, jako by bylo z vašich ramen zvednuto těžké závaží, ale uvolnění také přichází s úkolem: musíte dát svou mysl do pořádku s velkým smyslem pro zodpovědnost, abyste zažili skutečné uzdravení duše.

Nejšťastnější měsíc pro vás v roce 2023: červenec.
Tématem tohoto měsíce je síla a odvaha.

Horoskop býka 2023
2023 vás naučí skutečně si věřit. Změníte se úplně, uvnitř i navenek, ale všechny tyto změny se mohou stát pouze tehdy, pokud jste ochotni smířit se se svými nejistotami a omezeními. Je čas přestat hledat dokonalost. Raději použijte vše, co máte – jak své kvality, tak své nedostatky – k tomu, abyste se stali tou nejlepší verzí sebe sama.

Nejšťastnější měsíc pro vás v roce 2023: duben.
Téma měsíce: transformace a růst.

Horoskop Blíženci 2023
V roce 2023 na vlastní kůži zažijete, na čem v životě opravdu záleží. Váš cíl bude jasnější a také si uvědomíte, že štěstí nelze měřit penězi, novou prací, chladnějším autem nebo domem. Naopak, štěstí pochází z těch nejjednodušších věcí. Štěstí je především dělat dobro sobě.

Nejšťastnější měsíc pro vás v roce 2023: květen.
Tématem tohoto měsíce je Mír a vděčnost.

Horoskop pro rakovinu 2023
V roce 2023 se musíte přestat snažit ostatním dokazovat, kdo jste a čeho jste schopni. Nepotřebujete souhlas svého okolí. Bude to rok, kdy se konečně budete cítit hodni toho, kdo jste a co chcete. Věci se radikálně změní ve vašem vztahu s lidmi kolem vás.

Kam dál?

Marta Jandová si připomíná velmi smutné výročí! „Maminko, dnes je to 33 let bez tebe. Stýská se mi moc.“

Už je to třicet let od úmrtí Rudolfa Hrušínského. Vzpomínka na nezapomenutelného herce.

Alena Vránová, představitelka Pyšné princezny, předvedla na veřejnosti! Ve svých 91 letech je krásná!

Po absolvování chemoterapie prezentovala Anička Slováčková. “Kašel na kila a vlasy,” zvolala! Svůj boj předvádí s důstojností a humorem.

Další neuvěřitelné pokroky malého Martínka. Již se převaluje a komunikuje s okolím. Rodiče jsou šťastní!

Další články