10 Nejlepších dezertů, které můžete jíst a nepřiberete ani kilo

284
Sdílejte

Většina žen se dezertům vyhýbá, aby se nerozčilovala nad přebytečnými centimetry v pase nebo na bocích. Ale je možné si udržet skvělou postavu a vytouženou váhu, aniž byste se vzdali lahodných, ale kalorických dezertů.

Jak kombinovat diety s dezerty

Neukojitelnou touhou pochutnat si na sladkém má snad každá příslušnice ženského pohlaví, která se snaží udržet si ideální postavu nebo shodit pár kilo navíc. Při dodržování diety je obtížné omezit se na smažená a uzená jídla a rozhodně je neuvěřitelně obtížné odmítnout dorty, muffiny, čokolády nebo dorty. I ta nejodolnější dáma se dříve nebo později dokáže utrhnout a v jednu chvíli mu nacpat do těla kalorie a sladkosti. Ale existuje cesta ven! Není nutné se proměnit ve štíhlou, ale znamená slečnu, která sní o sladkostech. Yagupov radí, abyste jednoduše zvážili několik pravidel, která vám pomohou „ošidit“ tělo a vychutnat si dezerty s důvěrou:

  • Nahraďte cukr medem. Med samozřejmě obsahuje fruktózu, ale ta se v tukových buňkách ukládá minimálně. Jedna polévková lžíce medu navíc obsahuje 35 kcal. Zákusky s malým množstvím medu proto postavě neublíží. Mimochodem, nízkotučný tvaroh s medem a hruškami je úžasný dezert pro ty, kteří drží dietu.
  • Skvělou alternativou sladkostí je ovoce, které je zdravou náhradou cukru. Například dietní dezerty můžete klidně přidat ananas, který má účinek na spalování tuků, a beztučný jogurt s malým množstvím banánu bude skvělou lahůdkou pro všechny příznivce hubnutí.
  • Mnoho sladkostí při nejpřísnější dietě lze nahradit ovocnými marshmallows obsahujícími pektin, vaječný bílek a jablka.
  • Neubližujte postavě marshmallow nebo marmeládu, protože tyto lahodné věci jsou vyrobeny z agar-agaru a neobsahují žádný tuk. Hlavní věc je jíst takové dezerty ne více než 70 gramů za 3-4 dny, pokud dáváte přednost dietní dietě.
  • K lahodnému a vydatnému občerstvení se hodí granola tyčinky, které lze vždy zakoupit v drogerii. Zlepšují trávení a snižují cholesterol.

Kromě toho mohou všechny dívky, které kontrolují ideální váhu, bezpečně používat chutné sušené ovoce a přidávat je do libového tvarohu nebo jogurtu. Během diety není zakázáno a 30 g hořké čokolády denně. Zmrzlina také nezkazí postavu, pokud zvolíte studenou pochoutku na bázi ovoce a nízkotučného mléka, bez čokolády a vaflí. Takže byste si neměli odpírat, sladkosti. Jak vidíte, existuje spousta dezertů, které v žádném případě nezkazí štíhlou, vytesanou a ohromující postavu.

Pečivo pro dietu

Kromě ovocné zmrzliny, hořké čokolády, nízkotučného tvarohu a jogurtu s ovocem si občas dáte i pečivo. Vzhledem k tomu, že téměř veškeré pečivo v obchodech obsahuje moře tuku a cukru, je pro dietní dietu nejlepší udělat si moučný dezert vlastními silami podle vlastních receptur. Zároveň byste se neměli dotýkat másla. Místo toho můžete přidat trochu olivového oleje. Je také vhodné péct na bázi mléka nebo kefíru s nízkým procentem tuku a nahradit zakysanou smetanu nízkokalorickým jogurtem. Můžete přidat ořechy, ovoce, med a přírodní sladidla. Místo bílé mouky byste měli na pečení vzít celozrnnou, ovesnou nebo kukuřičnou mouku. Přirozeně, ani dietní pečivo by nemělo být součástí každodenní stravy.

Top 5 receptů na sladká jídla

Nabízíme top 5 zajímavých receptů pro všechny, kteří chtějí zhubnout, pečují o bezchybnou postavu a milují sladké:

Ovocné želé

Kalorická hodnota jedné porce je 108 kcal. Želatinu namočte na 20 minut do studené vody, poté přidejte horkou ovocnou šťávu zředěnou agarem a lesním ovocem, například borůvkami, malinami nebo jahodami. Po ztuhnutí je ovocné želé připraveno ke konzumaci.

Zmrzlina

Výživa musí nutně zahrnovat lahodnou zmrzlinu, a to i při dietě. Chcete-li to udělat, musíte si vzít: 1 polévková lžíce. med, 200 g nízkotučného tvarohu, 150 gramů jogurtu a 2 velké broskve (bez pecek). Všechny ingredience rozmixujte v mixéru, zmrazte a vychutnejte si lahůdku za 15 minut po vytažení z mrazáku.

Raffaello

Toto je skvělý recept na štíhlou „sladkou“. Vezmeme 2 polévkové lžíce tekutého medu, 200 gramů nízkotučného tvarohu a 150 gramů koksových chipsů. Smíchejte tvaroh a med, vlhkýma rukama vytvořte malé kuličky a obalte je v hoblinách.

Jogurtová pěna

Na jednu porci smíchejte v mixéru 150 g jogurtu a 100 g rozmražených nebo čerstvých bobulí. Můžete si vzít maliny nebo jahody. Hotovou směs dáme do mísy, přidáme lístek máty a navrch posypeme moučkovým cukrem.

Lehký tvarohový koláč

K přípravě tohoto receptu vezměte 75 ml citronové šťávy a stejné množství vody, 200 g tvarohu (bez tuku), 100 g jogurtu, 10 g želatiny, 2 vejce, 30 g medu a váš oblíbený bobule. Smíchejte šťávu, vodu a želatinu, tekutinu zahřejte v parní lázni a nalijte do předem připravené směsi medu, tvarohu a jogurtu. Z bílků ušleháme sníh a smícháme s připravenou směsí. Na dno formy rozložte bobule a navrch položte tvarohovou směs. Cheesecake dejte na pár hodin do lednice.

Kam dál?

Marta Jandová si připomíná velmi smutné výročí! „Maminko, dnes je to 33 let bez tebe. Stýská se mi moc.“

Už je to třicet let od úmrtí Rudolfa Hrušínského. Vzpomínka na nezapomenutelného herce.

Alena Vránová, představitelka Pyšné princezny, předvedla na veřejnosti! Ve svých 91 letech je krásná!

Po absolvování chemoterapie prezentovala Anička Slováčková. “Kašel na kila a vlasy,” zvolala! Svůj boj předvádí s důstojností a humorem.

Další neuvěřitelné pokroky malého Martínka. Již se převaluje a komunikuje s okolím. Rodiče jsou šťastní!

Další články