Princ Harry odhaluje ve své knize šokující přiznání! I když mu bylo jen 12 let, na pohřbu mámy plakat nemohl …

658
Sdílejte

Před více než rokem vévoda a vévodkyně ze Sussexu rozvířily vody showbyznysu poté, co poskytly moderátorce Oprah Winfrey otevřený rozhovor o životě v královské rodině. Za pár týdnů čeká svět podobný šok – začátkem ledna totiž vychází první autobiografická kniha prince Harryho, která nese příznačný název Spare.

Harry s Meghan jsou pryč už dva roky
Když před dvěma lety mladší syn prince Charlese spolu se svou manželkou prostřednictvím sociální sítě oznámil odchod z Británie, mnozí tomu zpočátku nevěřili. Fanoušci doufali, že si to oblíbený pár rozmyslí a bude nadále součástí královské rodiny. To se však nestalo a už do několika měsíců si vévoda a vévodkyně ze Sussexu pořídili velkolepé sídlo v Kalifornii. I když oba slibovali, že se od svých královských povinností nechtějí distancovat – a stále ctí královskou rodinu, po roce života mimo Spojené království přišel šok. Dvojice poskytla moderátorce Oprah Winfrey rozhovor, které mnohé zarazil. Meghan v něm totiž apelovala na zaostalost tradici britské monarchie či fakt, že se ve ctěné instituci potýkala s rasismem.

Harry moderátorce prozradil, že z rodiny odešli kvůli chybějící podpoře a porozumění. Nechtěl, aby Meghan skončila jako jeho máma. „Nedovedu si představit, jaké to pro ni bylo procházet tím sama, my aspoň máme jeden druhého,“ řekl princ na kameru.

Svůj příběh chce vypovědět světu
Za pár týdnů se princ Harry opět objevil před kamerou. Světu prozradil, že navštěvuje pravidelně terapie, které mu pomáhají vyrovnat se se zapomenutými traumaty. Úzkosti ho spoutaly zejména při návštěvách Velké Británie. Dnes je sice šťastný, ale přesto cítí potřebu sdílet se světem skutečný příběh prince Harryho, ze své vlastní perspektivy.

Kam dál?

Hvězda († 34) reality show měla vážnou autonehodu: Zraněním podlehla!

Jak ovlivňuje krevní skupina váš způsob života ? Poznejte tu svou do detailu

Nejzáhadnější optická iluze co kdy na internetu byla. Jaké číslo vidíte na obrázku ? Pouze 3% lidí to dokážou. Budete patřit mezi ně ?

Velká předpověď na 7 let pro všechna znamení zvěrokruhu. Umožní vám se předem připravit

Podívejte se na tento obrázek a váš sen se splní ! Opravdu to funguje, stačí udělat toto…

Další články