Dívka se provdala za nevlastního bratra, její rodiče měli z jejich lásky velkou radost

1140
Sdílejte

Novomanželé přiznali, že oni sami se zpočátku cítili divně, když spolu začali chodit jako nevlastní sourozenci (skrze lásku rodičů), ale dokázali překonat počáteční nejistotu a nemohli být šťastnější.

Matilda a Samuli Erikssonovi se zpočátku snažili s přitažlivostí bojovat, protože se báli, že by se jejich vztah mohl dokonce dostat do rozporu se zákonem v jejich domovské zemi Finsko. Nakonec ale spolu začali chodit a nedlouho poté se vzali, i když přátelé jejich vztah zpočátku odsuzovali.

Podle Matildy byli jejich rodiče z lásky od první minuty velmi šťastní a ve skutečnosti podle ní Samuliho otec od začátku doufal, že se najdou. 23letá Matilda a 27letý Samuli se zasnoubili loni v říjnu a vzali se letos v červenci, tři roky poté, co si jejich rodiče v roce 2019 řekli ano.

Pár se poprvé setkal v roce 2018 na oslavě 50. narozenin Matildiny matky. Okamžitě si jeden druhého oblíbili a měli dobrou chemii, ale až do loňského jara byli jen přátelé. Pak si ale uvědomili, že k sobě cítí víc.

Kam dál?

Marta Jandová si připomíná velmi smutné výročí! „Maminko, dnes je to 33 let bez tebe. Stýská se mi moc.“

Už je to třicet let od úmrtí Rudolfa Hrušínského. Vzpomínka na nezapomenutelného herce.

Alena Vránová, představitelka Pyšné princezny, předvedla na veřejnosti! Ve svých 91 letech je krásná!

Po absolvování chemoterapie prezentovala Anička Slováčková. “Kašel na kila a vlasy,” zvolala! Svůj boj předvádí s důstojností a humorem.

Další neuvěřitelné pokroky malého Martínka. Již se převaluje a komunikuje s okolím. Rodiče jsou šťastní!

Další články